Jazz Fest: Bir New Orleans Hikayesi

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Jazz Fest: Bir New Orleans Hikayesi, 13 Mart 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Jazz Fest: Bir New Orleans Hikayesi programını saat 09:00'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tüm güzelliği ve görkemiyle Amerika'nın en büyük müzik ve kültür festivali olarak anılan ‘Jazz Fest’in zengin kültürünü derinlemesine araştıran film, ikonik festivalin 50. yıldönümünde müzik endüstrisinin en büyük isimlerini sahnede ağırlıyor. Müzisyenlerin canlı performansları ve röportajları, yarım yüzyıla ait arşiv görüntüleriyle zengin bir belgesel sunuyor.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Jazz Fest: Bir New Orleans Hikayesi, SinemaTV'de yayınlanan ve 13 Mart 2023 Pazartesi günü saat 07:00'de başlayan Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında isimli programdan sonra saat 09:00'da başlayacak.

Jazz Fest: Bir New Orleans Hikayesi programının yayını, 11:00'de yayınlanan Kefernahum isimli film başlayana kadar devam edecek.

13 Mart 2023 Pazartesi günü saat 09:00'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Jazz Fest: Bir New Orleans Hikayesi filmi yayını başlayacaktır.