Jane Goodall: Umut

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Jane Goodall: Umut, 2 Ocak 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Jane Goodall: Umut programını saat 13:35'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

1986’da katıldığı bir seminere bilim insanı olarak giren Primatolog Dr. Jane Goodall şempazalerin karşılaştığı tehditin büyüklüğünü öğrendikten sonra bu konferanstan bir aktivist olarak çıkar. Bilim insanı kimliğini geride bırakarak ikonik bir aktiviste dönüşen Jane, çevresel krize rağmen kendisine idealist bir görev edinir: Dünyada sürdürülebilir bir gelecek yaratmak için nesilden nesile aktarıcak bir umut mesajı yaymak.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Jane Goodall: Umut, National Geographic'de yayınlanan ve 2 Ocak 2022 Pazar günü saat 13:00'te başlayan 25 Litre: Suyun Peşinde isimli programdan sonra saat 13:35'te başlayacak.

Jane Goodall: Umut programının yayını, 15:15'te yayınlanan Son Buzul isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

2 Ocak 2022 Pazar günü saat 13:35'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Jane Goodall: Umut yaşam programı yayını başlayacaktır.