James Webb Uzay Teleskobu

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı James Webb Uzay Teleskobu, 14 Kasım 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. James Webb Uzay Teleskobu programını saat 02:25'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Evrenin en uzak köşelerine daha önce hiç görülmemiş şekilde bakan James Webb Uzay Teleskobu, astronominin en büyük gizemlerinin ardındaki olağanüstü sırları açığa çıkarıyor. Dünyanın yenilikçi teleskobunu uzaya götürmek için onlarca yıllık bir yolculuğa çıkıyoruz ve insanlık tarihindeki en büyük uzay görüntülerinden bazılarını yakalayan kendinden geçmiş ekiple tanışıyoruz.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

James Webb Uzay Teleskobu, National Geographic'de yayınlanan ve 14 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 01:40'ta başlayan Gökyüzünden Avrupa isimli programdan sonra saat 02:25'te başlayacak.

James Webb Uzay Teleskobu programının yayını, 03:10'da yayınlanan Hitler'in Son Direnişi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

14 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 02:25'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

James Webb Uzay Teleskobu yaşam programı yayını başlayacaktır.