İyilik

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi İyilik, 5 Ocak 2023 Perşembe günü ekrana geliyor. İyilik programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Poyraz’ın ani ölümüyle Damla yeni bir çıkmaza girer. Olayları kendi lehine çevirmeye karar verir. Kuşkuya yer bırakmayacak şekilde Koray’ın ölümünden Poyraz’ın sorumlu tutulmasını sağlar. Poyraz’ın annesi Handan gelir. Damla onu da kendi tarafına çekip Neslihan’a karşı kışkırtır. Handan oğlunun ölümünden sonra Neslihan’ı suçlar. Neslihan yeni bir krizle baş başayken Atilla evlenme teklifi eder. Şahika’nın şiddetle karşı çıkmasına rağmen Neslihan’ın kararı ne olacaktır? Tüm bunlar olurken Neslihan, çocuklarından biriyle sınanacağından henüz habersizdir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

İyilik, FOX'de yayınlanan ve 5 Ocak 2023 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

İyilik programının yayını, 23:00'te yayınlanan Hayatımın Şansı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

5 Ocak 2023 Perşembe günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

İyilik dizisi yayını başlayacaktır.