İyilik

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi İyilik, 10 Aralık 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. İyilik programını saat 23:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Poyraz, aşık olduğu Neslihan’ın çocuklarını geri alabilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyordur. Tekrar göreve dönen Atilla’nın ilk işi kaybolan Koray’ın dosyasını almak olur. Damlalar’ı köşeye sıkıştırır ve sonunda Necati’yi Koray’ı gömdükleri mezarın başında yakalamayı başarır. Bulunan deliller Damla’yı işaret ediyordur, Damla yolun sonuna gelmiştir, gözaltına alınır. Poyraz, kendi çocuğunu taşıdığını söyleyerek Damla’ya sahip çıkar. Bu durum Neslihan’la Poyraz arasında sorunlara neden olur. Neslihan ile Damla tartışırlar, Damla düşer. Damla ve bebeği yaşayacak mıdır?

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

İyilik, FOX'de yayınlanan ve 10 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da başlayan Darmaduman isimli programdan sonra saat 23:15'te başlayacak.

İyilik programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

10 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 23:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

İyilik dizisi yayını başlayacaktır.