İyilik

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi İyilik, 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. İyilik programını saat 22:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Damla’nın intiharının arkasından ona yardım etmek isteyen Neslihan, Damla’nın hemen bir psikiyatrist ile görüşmeye başlamasına aracı olur. Psikiyatrist seans sonrası Damla’nın bir süre yalnız bırakılmamasının iyi olacağını söyleyince, Neslihan Damla’yı toparlanana kadar kendi evlerinin bahçesindeki misafirhanede kalması için ikna eder. Neslihan ve Damla komşu olmuşlardır. Damla yavaş yavaş Neslihanlar'ın evine sızar, hayatlarına girer. O kadının kendi olduğunu gizleyerek Neslihan’ın gözünü Murat’ın hayatında başka bir kadın olabileceği konusunda açarak ikisinin arasını bozmaya çalışır. Bir akşam Neslihan, Murat’ı gizli gizli Damla’nın evine girerken görür.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

İyilik, FOX'de yayınlanan ve 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da başlayan Gülümse Kaderine isimli programdan sonra saat 22:30'da başlayacak.

İyilik programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

7 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 22:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

İyilik dizisi yayını başlayacaktır.