İşitme Engelliler Spor Bülteni
TRT Spor'da yayınlanan ekranların beğenilen haber programı İşitme Engelliler Spor Bülteni, 23 Temmuz 2026 Perşembe günü ekrana geliyor. İşitme Engelliler Spor Bülteni programını saat 09:15'te TRT Spor'da izleyebilirsiniz.
Bu program sadece
kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.
İşitme Engelliler Spor Bülteni; gündeme dair gelişmelerden derlenen içeriği ile hafta içi her gün ekranlarınıza geliyor.
İşitme Engelliler Spor Bülteni, TRT Spor'de yayınlanan ve 23 Temmuz 2026 Perşembe günü saat 08:00'de başlayan İlk Baskı isimli programdan sonra saat 09:15'te başlayacak.
İşitme Engelliler Spor Bülteni programının yayını, 09:30'da yayınlanan Spor Manşet isimli spor programı başlayana kadar devam edecek.