Irmağın Aldığı Gelin

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Irmağın Aldığı Gelin, 26 Ağustos 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Irmağın Aldığı Gelin programını saat 00:20'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mustafa Ağa ve adamları yolculukları sırasında Ayşe adlı güzel bir kıza rastlarlar. Mustafa Ağa, Ayşe’yi çok beğenir ve ondan gelini olmasını ister. Ağa’nın oğlu İsmail’in arkadaşı Süleyman ise Ayşe hakkında hiç hoş olmayan sözler sarf etmekte ve İsmail’i bu işten caydırmaya çalışmaktadır. Çünkü kendisinin Ayşe'de gözü vardır. Fakat bir gün av esnasında Ayşe’yle karşılaşır ve onunla ilgili duyduğu lafların asılsız olduğunu anlar. İki genç evlenmeye karar verirler. Ama sevdalı iki kişinin evliliğinin karşısına bu sefer başka bir engel çıkar: Kızılırmak… Ayşe ve İsmail’in en mutlu günlerinde, bitmeyen bir kinle edilen beddua, her şeyi değiştirecekti.

Irmağın Aldığı Gelin, Kanal 7'de 26 Ağustos 2021 Perşembe günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Irmağın Aldığı Gelin programının yayını, 03:00'te yayınlanan Tekrar Programlar isimli program başlayana kadar devam edecek.

26 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 00:20'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Irmağın Aldığı Gelin filmi yayını başlayacaktır.