İnci Taneleri

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi İnci Taneleri, 3 Mart 2024 Pazar günü ekrana geliyor. İnci Taneleri programını saat 14:45'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Azem, Cihan'la istediği gibi iletişim kuramamanın huzursuzluğu içindedir. Cihan ise kurşunun hesabını sormanın peşindedir. Ama bir diğer yandan da Doktor Elif'le bir gönül macerasının başlangıcındadır. Azem Dilber'in yoğun ilgisinden yorulmuş ne yapacağını bilemezken, Piraye'nin teklifiyle şirketin etkinliğine katılır. Dilber bu durumdan da rahatsız olur. Ve hayat bunların arasında Azem'i beklenmedik bir çatışmanın ortasına savurur.

İnci Taneleri, Kanal D'de yayınlanan ve 3 Mart 2024 Pazar günü saat 13:45'te başlayan Arda ile Omuz Omuza isimli programdan sonra saat 14:45'te başlayacak.

İnci Taneleri programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

3 Mart 2024 Pazar günü saat 14:45'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

İnci Taneleri dizisi yayını başlayacaktır.