İnce Hacı

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi İnce Hacı, 20 Ocak 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. İnce Hacı programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İnce Hacı yiğit ve yakışıklı bir bey oğludur. Attan düşüp yaralandığı bir gün dere kenarında yanık türküler söyleyen bir güzel kızla karşılaşır. Adeta yüreğinden vurulmuştur Hacı. Günlerce odasına kapanır ve çıktığında artık kararını vermiştir. Kılık değiştirip güzel Zühre’nin ağa babasının çiftliğine gider ve çobanlığa başlar. İstemediği bir gençle nişanlanan Zühre ise çok mutsuzdur. Hacı, uzun uğraşlar sonunda onu birlikte kaçmaya ikna eder. Seyisi Cafer ve Zühre’yle birlikte dağlara kaçarlar. Ağa adamlarıyla birlikte kanlı bir intikam için peşlerine düşer. Hacı kararlı ve cesurdur ancak mücadelesinde Zühre’ye umutsuzca aşık olan Cafer’i hesaba katmamıştır.

İnce Hacı, Kanal 7'de yayınlanan ve 20 Ocak 2022 Perşembe günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

İnce Hacı programının yayını, 09:00'da yayınlanan Yüce Dağ Başında isimli film başlayana kadar devam edecek.

20 Ocak 2022 Perşembe günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

İnce Hacı filmi yayını başlayacaktır.