İkinci Dünya Savaşı Tanıkları: İtalya İstilası

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı İkinci Dünya Savaşı Tanıkları: İtalya İstilası, 25 Şubat 2024 Pazar günü ekrana geliyor. İkinci Dünya Savaşı Tanıkları: İtalya İstilası programını saat 17:05'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kuzey Afrika'da Alman ve İtalyan kuvvetlerini yenilgiye uğratan Müttefikler, gözlerini İtalya'yı işgal etmeye diktiler. 1943'te Sicilya'ya yapılan ilk çıkarmadan Nisan 1945'te İtalyan dağlarındaki son çarpışmalara kadar, bu unutulmuş cephe için savaşan adamların gerçek hayattaki sözleriyle kanlı mücadeleyi keşfedin.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

İkinci Dünya Savaşı Tanıkları: İtalya İstilası, National Geographic'de yayınlanan ve 25 Şubat 2024 Pazar günü saat 16:10'da başlayan Explorer: Lav Gölü isimli programdan sonra saat 17:05'te başlayacak.

İkinci Dünya Savaşı Tanıkları: İtalya İstilası programının yayını, 18:00'de yayınlanan Mega Yapılar: Buz Kırıcı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

25 Şubat 2024 Pazar günü saat 17:05'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

İkinci Dünya Savaşı Tanıkları: İtalya İstilası yaşam programı yayını başlayacaktır.