İki Kardeş

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi İki Kardeş, 7 Şubat 2023 Salı günü ekrana geliyor. İki Kardeş programını saat 10:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mutlu bir aileye sahip olan iki küçük çocuk… Hayat onlar için aileyle birlikte geçirilen mutlu anlar demekti. Yedi yaşındaki Tuğba ve beş yaşındaki Selim birçok çocuğun hayal bile edemeyeceği imkanlarla güzel bir yaşam sürüyordu. Ta ki anneleri talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybedinceye kadar. İki küçük çocuğun kaderi annelerinin ölümüyle birlikte değişti. Tuğba ve Selim daha annelerinin ölümünün şokunu atlatamamıştı ki, babaları bir haksızlık sonucu hapse girer. Mutlu bir aileye sahip iki küçük kardeş birden yapayalnız kalır. Tuğba oyuncaklarıyla oynarken birden hayatın ağır yükünü küçük omuzlarında taşımaya başlar. Küçük kız, kardeşine bakmak zorunda kalır.

İki Kardeş, Kanal 7'de yayınlanan ve 7 Şubat 2023 Salı günü saat 07:45'te başlayan Elif isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

İki Kardeş programının yayını, 12:00'de yayınlanan Kara Sevdam isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

7 Şubat 2023 Salı günü saat 10:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

İki Kardeş filmi yayını başlayacaktır.