İki Kardeş Bir İstanbul

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi İki Kardeş Bir İstanbul, 11 Nisan 2023 Salı günü ekrana geliyor. İki Kardeş Bir İstanbul programını saat 09:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Emre ve Aslı birbirlerini çok seven ve hayatlarının her anını birlikte geçiren iki kardeştir. Kocaeli’de ailesinin yanında mutlu bir yaşam sürdüren kardeşlerin yaşamı ailelerinin aldığı bir kararla değişir. Maddi sıkıntılar içinde yaşayan ailenin bu durumuna yardımcı olmak isteyen çocukların amcası, Emre’yi evlatlık almak istediğini bildirir. Amcanın bu isteğini olumlu karşılayan Emre’nin babası oğlunu evlatlık vermeye kararlıdır. Babasının aldığı bu kararı duyan Emre evden kaçmayı kafasına koyar. Abisinin bu kararı verdiğini duyan Aslı ise Emre’yi terk etmeye hiç niyetli değildir. İki kardeş bir gün İstanbul’a doğru yola koyulurlar. Yaşamaya başladıkları bu koca şehirde iki kardeş karşılaştıkları zorluklara birlikte göğüs germek için birbirlerine söz verirler.

İki Kardeş Bir İstanbul, Kanal 7'de yayınlanan ve 11 Nisan 2023 Salı günü saat 07:45'te başlayan Elif isimli programdan sonra saat 09:45'te başlayacak.

İki Kardeş Bir İstanbul programının yayını, 11:45'te yayınlanan Hz. Yusuf isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

11 Nisan 2023 Salı günü saat 09:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

İki Kardeş Bir İstanbul filmi yayını başlayacaktır.