İhtiras Fırtınası

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi İhtiras Fırtınası, 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. İhtiras Fırtınası programını saat 13:00'te 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Şeref, erkek gibi yetiştirilmiş bir paşa kızıdır. Gizliden gizliye padişahı devirmek isteyen vatanseverlerce düzenlenen toplantılara katılmaktadır. Müzisyen Feyyaz Bey de bu vatanseverlerden biridir. Recai Bey, Feyyaz’dan kızı Şeref ve yeğeni Müjgan’a müzik dersi vermesini rica eder. Feyyaz, daha ilk görüşte Şeref’e aşık olur ve ona evlenme teklif eder. Şeref, onu beğendiği halde, bu teklifi geri çevirir. Bu arada Müjgan da Feyyaz'dan hoşlanmaktadır. Bu arada Sultan Abdülhamid’e karşı başarısız bir suikast düzenlenir. Yakalananlar arasında Feyyaz da vardır. İşlemediği suç yüzünden ölüme mahkum edilir. Şeref, Feyyaz’ı kurtarmak için Haşim Bey’le evlenir. Feyyaz da Müjgan’la evlenir.

İhtiras Fırtınası, 360'de yayınlanan ve 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 10:00'da başlayan Aileler Yarışıyor isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

İhtiras Fırtınası programının yayını, 15:00'te yayınlanan Benim Yemeğim isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

18 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 13:00'te 360'ta hangi program yayınlanacak?

İhtiras Fırtınası filmi yayını başlayacaktır.