İçimizden Biri

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi İçimizden Biri, 19 Eylül 2021 Pazar günü ekrana geliyor. İçimizden Biri programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Havva’nın pimini çekip iki ailenin tam ortasına bıraktığı bomba haber, başta Adam olmak üzere herkeste şok etkisi yaratmıştır. Hünkar’ın Adam’ı damat olarak kabul etmekten başka şansı yoktur. Yani Havva ve Adam öyle zannetmektedir. Halbuki Hünkar’ın bu evliliğe onay vermeye asla niyeti yoktur. Havva için önce dininden vazgeçen Adam’ın vazgeçecekler listesi oldukça kabarıktır. Ama onun için bunların hiçbirinin önemi yoktur, tek istediği Havva ile evlenmektir. Bunun için her türlü eziyete razıdır. Havva ile Adam, yalnızca tek bir düşmanla, tek bir cepheyle savaştıklarını zannederken gizli açılmış cephelerden bihaberlerdir. Çünkü genç aşıklara karşı açılan savaşta Eva da güçlü bir taraf haline gelmiştir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

İçimizden Biri, Show TV'de yayınlanan ve 19 Eylül 2021 Pazar günü saat 18:45'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

İçimizden Biri programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

19 Eylül 2021 Pazar günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

İçimizden Biri dizisi yayını başlayacaktır.

Show TV (19.09.2021)
02:45
06:00
15:30