İçimizdeki Ateş

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi İçimizdeki Ateş, 21 Temmuz 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. İçimizdeki Ateş programını saat 21:45'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

TT Holding davasını kazanmanın şerefine hukuk bürosunun bahçesinde tertiplenen küçük partide, Hale’nin telefonuna Nuran’dan gelen sesli mesaj neşeli havayı darmadağın eder. Doğan Yener, Savcı Koray’dan Erkan Tüzün’ün ölüm raporunun geldiğini ve rapora göre adamın öldürülmüş olduğunu öğrenir. Ayrıca evinde yapılan aramalarda bir alyans ve hediye paketinde çocuk oyuncakları bulunduğunu da öğrenir. Doğan Yener’in şüpheleri onaylanmıştır. Erkan Tüzün’ün katilleri İpek’in katilleridir. Doğan Yener stajyerlerine bir dava dosyası verir ve hepsini bu dava ile test eder. Testin sonunda iyi olan kazanacak ve bir sonraki davada Doğan Yener’le çalışma fırsatını yakalayacaktır. Bu dava ile ilgili çalışmada herkes kendinden bazı duyguları da masaya bırakır. Kimi çok duygusal, kimi hırslı davranan stajyerlerden hangisi kazanan olacaktır?

İçimizdeki Ateş, atv'de yayınlanan ve 21 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 20:00'da başlayan S.W.A.T isimli programdan sonra saat 21:45'te başlayacak.

İçimizdeki Ateş programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

21 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 21:45'te atv'de hangi program yayınlanacak?

İçimizdeki Ateş dizisi yayını başlayacaktır.