İçimizdeki Ateş

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi İçimizdeki Ateş, 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. İçimizdeki Ateş programını saat 02:40'ta atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Doğan Yener’e yardım etmek için Erkan Tüzün’ü takip etmeye başlayan Bahar ve Mert, Tüzün’ü evinde ölü bulur. Tam bu sırada polis baskınına uğrayan ikili, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınır. Doğan Yener’in, Ege’nin hukuk bürosunda kaldığını gördükten sonra ne yapacağı merakla beklenirken; Mert, Doğan Yener’i arar ve başlarının belada olduğunu söyleyip yardım ister. Hale, TT Holding davası için önemli bir tanık olan Eşref Güner’in nerede olabileceğini çözer ve Ege ile işbirliği yaparak tanığı mahkemeye getirir. Hale, bu hamlesi ile davayı kaybeden Tahsin Tayman’a karşı bir zafer daha kazanmış olur. TT Holding davasını kazanmanın şerefine, akşam hukuk bürosunun bahçesinde küçük bir parti tertiplenir. Herkes eğlenirken Hale’nin telefonuna Nuran’dan gelen sesli bir mesaj, geceye bomba gibi düşer.

İçimizdeki Ateş, atv'de yayınlanan ve 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 00:15'te başlayan Labirent: Alev Deneyleri isimli programdan sonra saat 02:40'ta başlayacak.

İçimizdeki Ateş programının yayını, 05:40'ta yayınlanan Sen Anlat Karadeniz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

20 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 02:40'ta atv'de hangi program yayınlanacak?

İçimizdeki Ateş dizisi yayını başlayacaktır.