İçimizdeki Ateş

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi İçimizdeki Ateş, 10 Temmuz 2022 Pazar günü ekrana geliyor. İçimizdeki Ateş programını saat 03:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ege’nin müthiş planıyla kavga anının videosunu Doğan Yener’e gönderen kişinin kim olduğu ortaya çıkar. Ege stajlarını yakacak videoyu Doğan Yener’den gizlemeye çalışır. Mert ve Bahar, Doğan Yener’den gizli onun davasına yardımcı olabilmek için iz sürerken başları fena halde belaya girer. Hale, Tahsin’i bir kadınla görür ve hiç zaman kaybetmeden annesine gördüklerini anlatır. Nuran, Tahsin'i takip eder ve onun karanlık yüzünü ortaya çıkaracak bir ipucu yakalar. Diğer yanda Mert ve Bahar, Doğan Yener’den gizli olarak onun davasına yardımcı olabilmek için iz sürer ancak başları fena halde belaya girer.

İçimizdeki Ateş, atv'de yayınlanan ve 10 Temmuz 2022 Pazar günü saat 00:20'de başlayan Gül Masalı isimli programdan sonra saat 03:20'de başlayacak.

İçimizdeki Ateş programının yayını, 06:20'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

10 Temmuz 2022 Pazar günü saat 03:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

İçimizdeki Ateş dizisi yayını başlayacaktır.