İçimdeki Hazine

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi İçimdeki Hazine, 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. İçimdeki Hazine programını saat 01:00'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Genç bir kadın olan Sema, Ayda ailesinin son ferdidir. Sema için şu dönemler zorlu dönemlerdir. Çünkü kendisi için çok değerli olan babasını yeni kaybetmiştir. Yasa boğulan Sema, babasının ölümü üzerine yıkılır. Cenaze için İstanbul’a dönen genç kadın, köklerini hissetmeye başlar ve cenaze merasiminden sonra aile konağına tekrar yerleşir. Ancak hayatındaki değişiklikler bununla sınırlı kalmaz. Yeni bir düzen kurmaya çalışan Sema’nın hayatı kendisine gönderilen bir belgeden sonra bambaşka bir hal alır. Belge ile birlikte kendisini bilinmeyen bir dünyanın içerisinde bulan Sema bu gizemli belgenin sırrını çözebilecek midir?

İçimdeki Hazine, TRT 1'de 14 Temmuz 2021 Çarşamba günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:00'de başlayacak.

İçimdeki Hazine programının yayını, 02:50'de yayınlanan Yıldızların Yolu isimli spor programı başlayana kadar devam edecek.

14 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 01:00'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

İçimdeki Hazine filmi yayını başlayacaktır.