Hz. Meryem

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Hz. Meryem, 15 Nisan 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Hz. Meryem programını saat 01:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

M.Ö. 16. yüzyılda Roma ordusunun yardımıyla Kudüs'ü ele geçiren Herot tahta çıkar. Mesih'in doğacağı haberi Kudüslülerin umudu olurken Herot'a kabuslar yaşatır. Tam bu sırada beklenen Mesih yerine İmran ailesinin bir kızı olduğu açıklanır. Allah'a adanan çocuğun bir kız olması Herot'u rahatlatır. Celileli Yahudiler İmran ailesini dışlarlar. Meryem adı verilen bebek büyür ve Zekeriya Peygamber'in ısrarıyla Süleyman mabedinin hizmetine girer. Yıllar sonra Meryem herkesin kutsal kabul ettiği bir azize olmuştur. Tüm vakti dua ve ibadetle geçer. Meryem'e beklenmedik bir anda Allah'ın mucizesi gelir. Ama Zekeriya ve Meryem her zaman olduğu gibi Yahudi ileri gelenlerinin bağnaz tutumlarına karşı mücadele etmek zorundadırlar.

Hz. Meryem, Kanal 7'de yayınlanan ve 15 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 00:30'da başlayan Mehmetçik Kut'ül Amare isimli programdan sonra saat 01:30'da başlayacak.

Hz. Meryem programının yayını, 02:15'te yayınlanan Mustafa Karataş'la Sahur Vakti isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

15 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 01:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Hz. Meryem dizisi yayını başlayacaktır.