Huzurum Kalmadı

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Huzurum Kalmadı, 21 Nisan 2024 Pazar günü ekrana geliyor. Huzurum Kalmadı programını saat 08:00'de 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ferdi, bir fabrikada bekçilik yapmakta, annesi gibi sevdiği huysuz ama iyi kalpli ev sahibinin yanında kalmaktadır. Günün birinde mahalleye taşınan Adanalı ailenin kızı Zeynep’e ilk görüşte aşık olur. Ferdi’nin çalıştığı fabrikanın sahibi ailesine duyduğu vefa borcu ile Zeynep’e sahip çıkar. Vasiyetini değiştirerek servetinin yarısını fabrikasında iş verdiği genç kıza bırakır. Zeynep de Ferdi’nin aşkına karşılık verir ve bölüm şefliğine terfi eden Ferdi ile evlenirler. Ancak patronun sorumsuz oğlunun genç kızda eskiden beri gözü vardır. Ve servetin ikiye bölündüğünü duyduğunda Ferdi’nin fabrikayı ele geçirmesinden korkarak genç adama ve ailesine büyük bir tuzak kurar.

Huzurum Kalmadı, 360'de yayınlanan ve 21 Nisan 2024 Pazar günü saat 06:15'te başlayan Vazgeç Gönlüm isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Huzurum Kalmadı programının yayını, 10:00'da yayınlanan Yaman Delikanlı isimli film başlayana kadar devam edecek.

21 Nisan 2024 Pazar günü saat 08:00'de 360'ta hangi program yayınlanacak?

Huzurum Kalmadı filmi yayını başlayacaktır.