Hurda Avcıları: Tamirat

DMAX'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Hurda Avcıları: Tamirat, 23 Mart 2026 Pazartesi günü ekrana geliyor. Hurda Avcıları: Tamirat programını saat 03:45'te DMAX'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece DMAX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Drew Pritchard mobilya ustası Steve Norman'dan geleneksel pirinç kesme yöntemlerini kullanarak gül ağacından ender bulunan ve değerli bir masayı onarmasını ister.

Hurda Avcıları: Tamirat, DMAX'de yayınlanan ve 23 Mart 2026 Pazartesi günü saat 02:15'te başlayan Richard Hammond'ın Atölyesi isimli programdan sonra saat 03:45'te başlayacak.

Hurda Avcıları: Tamirat programının yayını, 05:15'te yayınlanan Nasıl Yapılır? isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

23 Mart 2026 Pazartesi günü saat 03:45'te DMAX'te hangi program yayınlanacak?

Hurda Avcıları: Tamirat yaşam programı yayını başlayacaktır.