Hükümet Kadın 2

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hükümet Kadın 2, 21 Temmuz 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Hükümet Kadın 2 programını saat 01:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yıl 1949, mevsim bahar. Yasaklı yıllar. Kitaplar, gazeteler, kelimeler hüküm giymiş; hürriyet dedikleri hep vaat, hep vaat. Tek umut, açılan sandık sayısı ve geçerli oy sayıları. Güneydoğu'nun ilk kadın belediye başkanı Xate, henüz kendisini bekleyen başkanlık görevinden habersiz, Midyat Belediye Başkanı Aziz Veysel'in eşi olarak yaşamaktadır. Kasabanın iflah olmaz başkan adayı Faruk, hala gözde bir bekar olarak hayatına devam etmektedir. Belediye başkanı olmak için her yolu denemeye hazırdır. Xate, bir sabah Aziz Veysel'i başkanlık görevine uğurlarken kötü bir sürprizle karşılaşır. Bu sürpriz, Xate ile Faruk'u yeniden karşı karşıya getirecektir. Üstelik ağzından yalan çıkamayan Xate ile yeri gelince kendine bile yalan söyleyebilen Faruk meydanlarda, seçim vaadleri ile yarışacaktır.

Hükümet Kadın 2, Star TV'de 21 Temmuz 2022 Perşembe günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:00'de başlayacak.

Hükümet Kadın 2 programının yayını, 03:15'te yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

21 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 01:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Hükümet Kadın 2 filmi yayını başlayacaktır.