HT Kulüp

Bloomberg HT'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı HT Kulüp, 16 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. HT Kulüp programını saat 21:00'de Bloomberg HT'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Bloomberg HT kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bizim Çocuklarımız Derneği'nin düzenlediği yemek davetinden renkli anlar, Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner'in kızı Elif Boyner ile spora dair çok özel söyleşi, Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ile eşi Aylin Tahincioğlu'nun merak edilen hayatından en özel detaylar, sosyetenin ünlü isimlerinden Elif Dürüst'le sanata dair çok özel söyleşi, Ahu Orakçıoğlu'ndan 'doğal' davet, Fatoş Sarıgül moderatörlüğünde gerçekleşen 'Yuvaya Dönüş' filminin oyuncularıyla söyleşi ve daha fazlası HT Kulüp’te ekrana geliyor.

HT Kulüp, Bloomberg HT'de yayınlanan ve 16 Mayıs 2021 Pazar günü saat 20:00'da başlayan Aslı Şafak'la İşin Aslı isimli programdan sonra saat 21:00'de başlayacak.

HT Kulüp programının yayını, 22:00'de yayınlanan George Clarke's Old House New Home isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

16 Mayıs 2021 Pazar günü saat 21:00'de Bloomberg HT'de hangi program yayınlanacak?

HT Kulüp eğlence programı yayını başlayacaktır.