Hızlı ve Öfkeli

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hızlı ve Öfkeli, 6 Ekim 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Hızlı ve Öfkeli programını saat 23:15'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Domenic Toretto, Los Angeles sokaklarına karanlık çöktükten sonra otomobil yarışları yapan bir grubun lideridir. Polis, sokaklarda dehşet saçan Toretto’nun aynı zamanda hırsızlık yaptığından ve bazı elektronik aletleri çaldığından da şüphe etmektedir. Polise göre Toretto’yu yakalamanın en iyi yolu, çetenin içine bir dedektif yerleştirmek ve onları suçüstü yakalamaktır. Bunun için genç dedektif Brian Spindler görevlendirilir. Başta her şey umulduğu gibi gitse de genç ve yakışıklı dedektif Spindler, Domenic’in güzel kız kardeşi Mia’ya aşık olur ve işler değişir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hızlı ve Öfkeli, Show TV'de yayınlanan ve 6 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da başlayan Gladyatör isimli programdan sonra saat 23:15'te başlayacak.

Hızlı ve Öfkeli programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

6 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 23:15'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Hızlı ve Öfkeli filmi yayını başlayacaktır.