Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı, 6 Haziran 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı programını saat 21:45'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sean Boswell, annesi ile birlikte yaşayan asi ve mutsuz bir gençtir. En büyük tutkusu yasa dışı yapılan araba yarışlarıdır. Bu tutkusu, kendisini pek çok defa yerel yetkilerle karşı karşıya getirir, her seferinde hapse girme riski daha da artar. Annesi bu durum karşısında çok endişelidir. Oğlunun hapse girmesini engellemek için, onu babasının yanına Tokyo’ya göndermek konusunda kararlıdır. Çünkü babası askerdir ve oğlunu kontrol altında tutabilecek tek kişidir. Sean, Tokyo’da hiç tanımadığı bir kültür ile karşılaşınca daha da mutsuz olur. Ancak bir gün Twinkie ile tanışınca hayatı değişir, kendisini Tokyo’daki drift yarışlarının merkezinde bulur. Drift yarışları, sokak yarışlarından çok daha heyecanlı ve adrenalin doludur.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı, Show TV'de yayınlanan ve 6 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da başlayan Ölümün Kıyısında isimli programdan sonra saat 21:45'te başlayacak.

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı programının yayını, 23:45'te yayınlanan Ölümün Kıyısında isimli film başlayana kadar devam edecek.

6 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 21:45'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı filmi yayını başlayacaktır.