Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw, 11 Eylül 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw programını saat 13:00'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Amerika’nın sadık bir ajanı olan Luke Hobbs ile eski bir İngiliz askeri elit ajanı Deckard Shaw, yıllar boyu birbirlerini yenmeye çalışsalar da bu kez birlikte hareket etmek zorundadır. İnsanlık, büyük bir biyolojik tehdit ile karşı karşıyadır. Siber genetik ile güçlendirilmiş anarşist Brixton, insanlığın değişmesine neden olabilecek olan biyolojik virüsü ele geçirir. Dünyayı tehlikeye sokan Brixton'ı yenmek zorunda olan iri kıyım kanun adamı Hobbs ile kanunları hiçe sayan Shaw’un güçlerini birleştirip, birlikte mücadele etmekten başka şansı yoktur.

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw, Kanal D'de yayınlanan ve 11 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 09:45'te başlayan Magazin D Haftasonu isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw programının yayını, 15:45'te yayınlanan Camdaki Kız isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

11 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 13:00'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw filmi yayını başlayacaktır.