Hızlı ve Öfkeli 4

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hızlı ve Öfkeli 4, 7 Ocak 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Hızlı ve Öfkeli 4 programını saat 00:15'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Düzenbazlıktan 'emekli' Dominic Toretto'nun, Meksika sınırını aşıp orada adeta bir mülteci gibi yaşamaya kalkışmasının üzerinden sekiz koca yıl geçmiştir. Artık Dominik Cumhuriyeti'ndeki bir sahil kulübesinde yaşamakta olan eski dolandırıcı Dom'un yanında, ABD'deki karanlık geçmişinden miras kalan tek varlık olan biricik sevgilisi Letty vardır. Orada yepyeni bir yaşama başlamaya çalışan Dom, polisin nefesini ensesinde hissetmekten de kurtulamamıştır. Kanun temsilcilerinin ve kolluk kuvvetlerinin daima peşinde olduğunun farkında olan ve çok sevdiği bir insanın trajik ölümünden sonra Los Angeles'a dönen Dom'un, ajan Brian O'Conner ile ezeli çatışması yeniden alevlenecektir. Ancak artık ortak bir düşmanları vardır. ABD'ye öldürücü maddelerin akışını sağlayan sosyopat ruhlu uyuşturucu kralına karşı mücadele edebilmek için güç birliği yapmak zorundadırlar.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hızlı ve Öfkeli 4, Show TV'de 7 Ocak 2022 Cuma günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:15'te başlayacak.

Hızlı ve Öfkeli 4 programının yayını, 03:45'te yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

7 Ocak 2022 Cuma günü saat 00:15'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Hızlı ve Öfkeli 4 filmi yayını başlayacaktır.