Hız Tutkusu

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hız Tutkusu, 24 Haziran 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Hız Tutkusu programını saat 22:15'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ailesinin Marshall Motors adlı otomobil tamirhanesini arkadaşlarıyla işleten Tobey Marshall, babasının ölümünün ardından kendilerine kalan borçları ödemek için bir yandan çalışırken, diğer yandan da yeraltı otomobil yarışlarına katılır. Zengin ve güçlü düşmanı Dino Brewster, Tobey’den dünyanın en hızlı Mustang’ini yapmasını teklif eder. Tobey bu teklifi kabul eder ve aynı zamanda Dino ile bir yarışa girer. Ancak bu yarış ölümle sonuçlanır ve Tobey suçlu bulunur. İki yılını hapishanede geçiren Tobey, özgürlüğüne kavuşunca Dino’dan intikam almaya yemin eder. Ülkenin en zor yarışlarından The De Leon’a katılacak olan Tobey’nin intikam yarışı için önünde sadece 48 saati vardır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hız Tutkusu, Show TV'de yayınlanan ve 24 Haziran 2021 Perşembe günü saat 20:00'da başlayan Züğürt Ağa isimli programdan sonra saat 22:15'te başlayacak.

Hız Tutkusu programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

24 Haziran 2021 Perşembe günü saat 22:15'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Hız Tutkusu filmi yayını başlayacaktır.