Hey Onbeşli

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hey Onbeşli, 30 Temmuz 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Hey Onbeşli programını saat 00:20'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çanakkale Savaşı sırasında askere alınan bir gencin ardında bıraktığı nişanlısı Hediye'yi zor günler beklemektedir. Hediye, nişanlısı Hüseyin'in askere alınmasından sonra sıkıntılı günler yaşamaya başlar. Savaş sırasında, eşkıyalar köyü baskı altında tutar. Bu sırada Hüseyin'in öldüğü haberi gelir. Nişanlısından artık ümidini kesen genç kız, ailesinin baskısı ve eşkıya başı Şekip'in intikam hırsından kurtulmak için babası yaşlarında olan Emin Bey'le evlenmeye razı olur. Emin Bey'in kızı Ümmü'nün tuzağı sonucu genç kız eşkıyaların eline düşer. Bir süre sonra Emin Bey ölür. Hediye'nin ailesi de toplum tarafından dışlanarak yalnızlığa itilir. Bir süre sonra öldü sanılan Hüseyin'in köye dönmesi ise, olayları daha da karmaşık hale getirecektir.

Hey Onbeşli, Kanal 7'de 30 Temmuz 2021 Cuma günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Hey Onbeşli programının yayını, 03:00'te yayınlanan Tekrar Programlar isimli program başlayana kadar devam edecek.

30 Temmuz 2021 Cuma günü saat 00:20'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Hey Onbeşli filmi yayını başlayacaktır.