Her Şey Oğlum İçin

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Her Şey Oğlum İçin, 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Her Şey Oğlum İçin programını saat 10:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kocası kansere yenik düşen Gönül, hayatını adadığı biricik oğlu Ercan ile yaşamaktadır. Dul kadının tek amacı oğlunu okutmak ve iyi bir meslek sahibi olmasını sağlamaktır. Bu uğurda hayatını feda etmiş ve tekrar evlenmeyi hiç düşünmemiştir. Ercan ise okul arkadaşı Sibel ile gününü gün etmektedir. Aslında Sibel, öz annesi başka bir erkekle kaçarak kendilerini terk ettiği için büyük bir kin içindedir ve bu kinini de erkeklerle dalga geçerek bastırmaktadır. Sibel’in son kurbanı ise hiçbir şeyden haberi olmayan Ercan’dır.

Her Şey Oğlum İçin, Kanal 7'de yayınlanan ve 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 07:45'te başlayan Elif isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Her Şey Oğlum İçin programının yayını, 12:00'de yayınlanan Helallik isimli film başlayana kadar devam edecek.

4 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 10:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Her Şey Oğlum İçin filmi yayını başlayacaktır.