Hem Okudum Hem Yazdım

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hem Okudum Hem Yazdım, 25 Kasım 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Hem Okudum Hem Yazdım programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mehmet geniş topraklara sahip zengin bir beyin oğludur. Babası ölünce ailenin ve işlerin başına kendisi geçer. Kardeşi Hasan’la birlikte tarlaları, çiftliği, bağları idare etmektedirler. Fakat eski hesaplardan dolayı Duran Ağa denilen gaddar bir adamla çekişme içindedirler. Hain bir pusuda Mehmet, Duran Ağa tarafından öldürülür. Hasan ağabeyi Mehmet’in intikamını almak için yeminler ederken, yeni doğmuş bebeğiyle Mehmet’in dul kalan karısı Ayşe çoktan harekete geçmiştir bile. Ayşe yıllarca bekledikleri bebeklerini büyütemeden ölen Mehmet’in kanını yerde bırakmamaya yeminler eder. Fakat Mehmet’in intikamını almak ne Hasan’a ne de Ayşe’ye kalır. İntikam hiç beklenmedik bir şekilde alınır.

Hem Okudum Hem Yazdım, Kanal 7'de yayınlanan ve 25 Kasım 2021 Perşembe günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Hem Okudum Hem Yazdım programının yayını, 09:30'da yayınlanan Muhabbet Kapısı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

25 Kasım 2021 Perşembe günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Hem Okudum Hem Yazdım filmi yayını başlayacaktır.