Hazen Audel ile Kabile Yaşamı: Eksiksiz Rehber

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Hazen Audel ile Kabile Yaşamı: Eksiksiz Rehber, 30 Haziran 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Hazen Audel ile Kabile Yaşamı: Eksiksiz Rehber programını saat 03:10'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bu kalpleri zorlayan hayatta kalma ustalık sınıfında, uç noktalarda maceraperest Hazen Audel en heyecanlı, en acılı ve en iğrenç anlarını baştan yaşıyor ve Gerçek bir Hayatta Kalan olmak için neler gerektiğini gösteriyor. Su bulmak, protein kaynağı bulmak, barınak inşa etmek ve ateş yakmak doğada hayatta kalmak için en temel konular. Ama dünyanın bazı zorlayıcı bölgelerinde, bu temel ihtiyaçları sağlamak bile imkansız oluyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hazen Audel ile Kabile Yaşamı: Eksiksiz Rehber, National Geographic'de yayınlanan ve 30 Haziran 2022 Perşembe günü saat 01:40'ta başlayan Hazen Audel ile Kabile Yaşamı isimli programdan sonra saat 03:10'da başlayacak.

Hazen Audel ile Kabile Yaşamı: Eksiksiz Rehber programının yayını, 03:50'de yayınlanan Ahmak Bilimi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

30 Haziran 2022 Perşembe günü saat 03:10'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Hazen Audel ile Kabile Yaşamı: Eksiksiz Rehber yaşam programı yayını başlayacaktır.