Hazen Audel ile And Dağları'nı Aşmak 

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Hazen Audel ile And Dağları'nı Aşmak , 25 Ocak 2023 Çarşamba günü ekrana geliyor. Hazen Audel ile And Dağları'nı Aşmak  programını saat 22:00'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hayatta kalma uzmanı ve vahşi yaşam rehberi Hazen Audel, kendi yetenek ve bilgilerinin sınırlarını zorlayan yeni yolculukluğuna çıkıyor. Güney Amerika'daki destansı yolculuğunun ilk ayağında, muazzam Atlantik Ormanı ile mücadele ederken başarıya ulaşmak için binlerce yıl doğayla mücadele eden kabile hayatı yaşamış eski insanların geleneksel tekniklerini kullanıyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hazen Audel ile And Dağları'nı Aşmak , National Geographic'de yayınlanan ve 25 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 21:00'de başlayan Mısır'ın Kayıp Hazinelerinin Peşinde isimli programdan sonra saat 22:00'de başlayacak.

Hazen Audel ile And Dağları'nı Aşmak  programının yayını, 23:00'te yayınlanan Kaçakçıların Peşinde isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

25 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 22:00'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Hazen Audel ile And Dağları'nı Aşmak  yaşam programı yayını başlayacaktır.