Hayatımın Şansı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Hayatımın Şansı, 5 Mart 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Hayatımın Şansı programını saat 05:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yonca, küçük kızı Sare ile hayata tutunmaya çalışan yirmili yaşlarının ortasında genç bir annedir. Bir yandan hayatın zorlukları ile tek başına boğuşurken, bir yandan da Sare’nin biyolojik babasının açtığı velayet davası ile uğraşmaktadır. Her şeyin çıkmaza girdiği bir anda, hayatını değiştiren bir teklif alır. Artık Yonca için yeni bir hayat başlıyordur. Ama bilmediği; yağmurdan kaçarken, doluya tutulacağıdır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hayatımın Şansı, FOX'de yayınlanan ve 5 Mart 2023 Pazar günü saat 03:30'da başlayan Kefaret isimli programdan sonra saat 05:45'te başlayacak.

Hayatımın Şansı programının yayını, 08:30'da yayınlanan Ezgi Gözeger ile Çalar Saat Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

5 Mart 2023 Pazar günü saat 05:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Hayatımın Şansı dizisi yayını başlayacaktır.