Hayati Tehlike

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hayati Tehlike, 20 Temmuz 2021 Salı günü ekrana geliyor. Hayati Tehlike programını saat 00:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hayati, Hayatinin Yeri adını verdiği fırınında ekmek ve türevleri pişiren, müşterilerinin sevdiği bir fırıncıdır. Fakat babayadigarı fırınında sıradan bir hayat sürerken, mafyaya haraç vermemek için kafa tutmasıyla başına büyük bela sarar. Tam silahların konuştuğu sırada süt kardeşi Utku'nun araya girmesiyle olaylar daha da büyür. Zira Utku kimliğini saklayarak, özel bir operasyon yürüten bir polistir. Hayati, Utku'ya olan borcunu ödemek için operasyonu devralır ama çok gizli ve dikkatli yürütülmesi gereken bu süreci eline yüzüne bulaştırması an meselesidir!

Hayati Tehlike, FOX'de 20 Temmuz 2021 Salı günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:30'da başlayacak.

Hayati Tehlike programının yayını, 02:30'da yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

20 Temmuz 2021 Salı günü saat 00:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Hayati Tehlike filmi yayını başlayacaktır.