Hayat Sevince Güzel

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hayat Sevince Güzel, 18 Temmuz 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Hayat Sevince Güzel programını saat 16:45'te Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ayşe, anne ve babasını kaybettikten sonra büyükleri tarafından şehirde yaşayan zengin teyzesi Handan’ın yanına gönderilir. Hiçbir şeye üzülmeyen, yaşama sevincini en zor anlarda bile kaybetmeyen ve mutluluk oyunu oynayan genç kız, çevresini de kısa sürede etkiler. Yıllar önce yaşadığı acı olaylar ve kalbine gömdüğü aşkı yüzünden sert biri gibi görünen teyzesi onu kısa sürede iyi yetişmiş, örnek bir genç kız yapar. Ayşe ile birlikte aynı mahalleye dönen başkaları da vardır. Zengin bir ailenin oğlu Ali, ve teyzesinin yıllar önceki aşkı Doktor Ferit de artık oradadır. Ve hepsini yeni bir yaşam beklemektedir.

Hayat Sevince Güzel, Star TV'de yayınlanan ve 18 Temmuz 2021 Pazar günü saat 14:00'te başlayan Aramızda Kalsın isimli programdan sonra saat 16:45'te başlayacak.

Hayat Sevince Güzel programının yayını, 18:45'te yayınlanan Star Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

18 Temmuz 2021 Pazar günü saat 16:45'te Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Hayat Sevince Güzel filmi yayını başlayacaktır.