Hayat Bayram Olsa

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hayat Bayram Olsa, 11 Nisan 2024 Perşembe günü ekrana geliyor. Hayat Bayram Olsa programını saat 10:30'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Barutoğulları ve Ateşoğulları aileleri, aralarında yaşanan kan davası yüzünden yıllardan beri ada halkına huzur vermemektedirler. Bu husumet sırasında Barutoğulları'nın kızı Ceylan ile Ateşoğulları'nın İstanbul'dan yeni dönen oğlu Doğan birbirlerini görüp beğenirler. Kısa zamanda ada sakinlerinin arasında yayılan bu dedikodu iki tarafın da kulağına gider. Ancak bu iki düşman ailenin çocukları birbirlerine duydukları sevginin gücüyle düşmanlığı yenecektir.

Hayat Bayram Olsa, Show TV'de yayınlanan ve 11 Nisan 2024 Perşembe günü saat 10:00'da başlayan Güzel Günler isimli programdan sonra saat 10:30'da başlayacak.

Hayat Bayram Olsa programının yayını, 12:30'da yayınlanan Aslı Hünel ile Gelin Evi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

11 Nisan 2024 Perşembe günü saat 10:30'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Hayat Bayram Olsa filmi yayını başlayacaktır.