Hayallerinin Peşinde

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hayallerinin Peşinde, 20 Nisan 2024 Cumartesi günü ekrana geliyor. Hayallerinin Peşinde programını saat 09:45'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hayallerinin Peşinde programında, cesurca girişimleriyle kendi hikayelerinin başkahramanı olan kadınların başarı yolculuğuna şahitlik ediyoruz. Tüm zorlukları aşan, inatçı, hayalperest kadınlar. Devletin desteği ile büyüyen, bulunduğu coğrafyaya ve Türkiye ekonomisine katkı sağlayan bu kadınlar birçok insana ilham veriyor. Onların inançla ulaştıkları başarının mutluluğuna sizler de ortak olun.

Hayallerinin Peşinde, TRT 1'de yayınlanan ve 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 09:00'da başlayan Kod Adı Kırlangıç isimli programdan sonra saat 09:45'te başlayacak.

Hayallerinin Peşinde programının yayını, 11:30'da yayınlanan Yaşam Başka Yerde isimli program başlayana kadar devam edecek.

20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 09:45'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Hayallerinin Peşinde filmi yayını başlayacaktır.