Hallelujah: Leonard Cohen, Bir Yolculuk, Bir Şarkı

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hallelujah: Leonard Cohen, Bir Yolculuk, Bir Şarkı, 2 Nisan 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Hallelujah: Leonard Cohen, Bir Yolculuk, Bir Şarkı programını saat 09:15'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kanadalı efsanevi müzisyen Leonard Cohen’in kariyerinin ana hatlarını, yedi yılda yazımını tamamladığı ve birçok plak şirketinin reddettiği efsane şarkısı “Hallelujah” üzerinden çizen belgesel, üç ana ekseni takip ediyor: sanatçı ve dönemi, “Hallelujah” sarkısının dramatik yolculuğu ve şarkının temas ettiği diğer sanatçıların tanıklıkları.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hallelujah: Leonard Cohen, Bir Yolculuk, Bir Şarkı, SinemaTV'de yayınlanan ve 2 Nisan 2023 Pazar günü saat 07:15'te başlayan Kızım Zoe isimli programdan sonra saat 09:15'te başlayacak.

Hallelujah: Leonard Cohen, Bir Yolculuk, Bir Şarkı programının yayını, 11:30'da yayınlanan Hayatın Kendisi isimli film başlayana kadar devam edecek.

2 Nisan 2023 Pazar günü saat 09:15'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Hallelujah: Leonard Cohen, Bir Yolculuk, Bir Şarkı filmi yayını başlayacaktır.