Halkın Mutfağı

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Halkın Mutfağı, 25 Haziran 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Halkın Mutfağı programını saat 21:15'te NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Halkın Mutfağı, Anadolu lezzetlerinin önemli durağı ve aşıklar şehri Sivas'ta. Adnan Şahin ve Cüneyt Asan, Sivas'ın yemeklerine lezzet katan madımak otunun nasıl toplandığını yerinde görüyor, hangi yemeklerde kullanıldığını öğreniyor. Sivas’ın meşhur kahvesini içip incecik katmerini tadan ikili Sivas köftesinin nasıl yapıldığının tüyolarını ustasından alıyor. Kangal köpeklerinin çiftliğine giden Cüneyt Asan ve Adnan Şahin, Sivas’ın ünlü Kangal koyunu, Koyulhisar domatesi ve tuzuyla lezzetli bir yemek yapmayı da ihmal etmiyor.

Halkın Mutfağı, NTV'de yayınlanan ve 25 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 21:00'de başlayan Haber Bülteni isimli programdan sonra saat 21:15'te başlayacak.

Halkın Mutfağı programının yayını, 22:00'de yayınlanan Haber Bülteni isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

25 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 21:15'te NTV'de hangi program yayınlanacak?

Halkın Mutfağı yaşam programı yayını başlayacaktır.