Halkın Mutfağı

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Halkın Mutfağı, 18 Haziran 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Halkın Mutfağı programını saat 21:15'te NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Halkın Mutfağı’nın Balkan kültürünün önemli temcilerinden Kuzey Makedonya’daki yolculuğu devam ediyor. Adnan Şahin ve Cüneyt Asan, Üsküp’ten Ohrid Gölü’ne uzanan bir yol hikayesini deneyimliyor. Önce ünlü Alaca Camii’ni ziyaret eden ikili ardından Mustafa Kemal Atatürk’ün de eğitim gördüğü Manastır Askeri İdadisi’ne gidiyor. Yol üzerinde çeşitli sokak lezzetlerini de deneyen ikili Ohrid Gölü’nde balıkçılık üzerine merak ettiklerini uzmanından öğreniyor. Kuzey Makedonya’nın meşhur gömleksiz böreğinin tarifini de öğrenen Cüneyt Asan ve Adna Şahin bu muhteşem lezzeti tatmayı ihmal etmiyor.

Halkın Mutfağı, NTV'de yayınlanan ve 18 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 21:00'de başlayan Haber Bülteni isimli programdan sonra saat 21:15'te başlayacak.

Halkın Mutfağı programının yayını, 22:00'de yayınlanan Haber Bülteni isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

18 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 21:15'te NTV'de hangi program yayınlanacak?

Halkın Mutfağı yaşam programı yayını başlayacaktır.