Halkın Mutfağı

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Halkın Mutfağı, 11 Haziran 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Halkın Mutfağı programını saat 21:15'te NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Halkın Mutfağı bu hafta Balkan kültürünün önemli temsilcilerinden Kuzey Makedonya’da. Adnan Şahin ve Cüneyt Asan, meşhur Varna Nehri’nin geçtiği başkent Üsküp ve çevresinin lezzetlerini ekrana taşıyor. Şehrin meşhur köftesini ve sokak lezzetlerini tadan ikili, Avrupa’nın son kadın arı yetiştiricisi olarak da bilinen, geçtiğimiz yılarda Oscar’a aday olan “Bal Ülkesi” filminin kahramanı Hatice Muratova’yı köyünde ziyaret ediyor. Kuzey Makedonya’da tarım ve hayvancılık üzerine atılan adımları, reformlar ve Türkiye’nin desteklerini uzmanlarla konuşan ikili Matkan Kanyonu’nun muhteşem doğasının tadını çıkarmayı da ihmal etmiyor.

Halkın Mutfağı, NTV'de yayınlanan ve 11 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 21:00'de başlayan Haber Bülteni isimli programdan sonra saat 21:15'te başlayacak.

Halkın Mutfağı programının yayını, 22:00'de yayınlanan Haber Bülteni isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

11 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 21:15'te NTV'de hangi program yayınlanacak?

Halkın Mutfağı yaşam programı yayını başlayacaktır.