Halkın Mutfağı

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Halkın Mutfağı, 27 Kasım 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Halkın Mutfağı programını saat 18:15'te NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Halkın Mutfağı’ bu hafta; kadim kültürlerin buluştuğu kent Mardin’de. Adnan Şahin ve Cüneyt Asan; Mardin’in kültürüyle kaynaşmış zengin mutfağının ve tarihinin izlerini sürüyor. Dara Antik Kenti’ni gezen ikili, Anadolu’nun ilk buğday türlerinden “sorgül” hakkında bilgi ediniyor. Mardin’e özel acur ve üzümü uzmanlarla değerlendiren Cüneyt Asan ve Adnan Şahin, meşhur Süryani çöreğini tadıyor. Cüneyt Asan, Mardin’in meşhur yemeği ‘dobo but dolması’nı pişirmeyi de ihmal etmiyor.

Halkın Mutfağı, NTV'de yayınlanan ve 27 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 18:10'da başlayan Spor isimli programdan sonra saat 18:15'te başlayacak.

Halkın Mutfağı programının yayını, 19:00'da yayınlanan Haber Bülteni isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

27 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 18:15'te NTV'de hangi program yayınlanacak?

Halkın Mutfağı yaşam programı yayını başlayacaktır.