Halkın Mutfağı

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Halkın Mutfağı, 6 Kasım 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Halkın Mutfağı programını saat 18:15'te NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Adnan Şahin ve Cüneyt Asan; çayın ve fındığın önemli merkezlerinden olan Giresun’da doğal güzelliklerin ve farklı tatların izini sürüyor. İkili, çayın toplanmasından işlenmesine tüm detaylarını uzmanından öğreniyor. Ardından çaydan yapılmış dondurmayı tadıyor. Fındıkla ilgili merak ettiklerini detaylarıyla araştıran ikili, Kuzalan Şelalesi’ni de ziyaret ediyor. Giresun’un meşhur ‘çömlek pilavı’nın pişirilmesi sonrası final, zengin bir kahvaltı sofrasında.

Halkın Mutfağı, NTV'de yayınlanan ve 6 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 18:10'da başlayan Spor isimli programdan sonra saat 18:15'te başlayacak.

Halkın Mutfağı programının yayını, 19:00'da yayınlanan Haber Bülteni isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

6 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 18:15'te NTV'de hangi program yayınlanacak?

Halkın Mutfağı yaşam programı yayını başlayacaktır.