Hacı Bayram Veli

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hacı Bayram Veli, 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Hacı Bayram Veli programını saat 00:20'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Anadolu’nun bağrında yetişen Hacı Bayram Veli’nin âlim ve zâhid kişiliğinin ünü Edirne’ye kadar ulaşmıştır… Sultan 2. Murat bu şahsın sürekli yanında olmasını ve kendisine kılavuzluk etmesini diler ve Ferruh adlı en rütbeli kumandanını Hacı Bayram’ı Ankara’dan yanına getirmesi için görevlendirir. Ferruh, 2. Murat’ın veziri olması beklenen en güçlü kumandanlarındandır. Padişah’ın Hacı Bayram’a vezirlik teklif edeceğini duyan Ferruh, Hacı Bayram’ın talebesi olan sevdiği kızla da evliliğine karşı çıkan Hacı Bayram’a kin gütmeye başlar. Ferruh kumandan Hacı Bayram’ı Ankara’dan Edirne’ye getirmesi için acımasız kişiliğe ile tanınan Kara Rüstem’le anlaşır. Kara Rüstem Ferruh’la anlaştığı gibi Hacı Bayram’ı Edirne yolunda iz bırakmadan öldürecektir.

Hacı Bayram Veli, Kanal 7'de 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Hacı Bayram Veli programının yayını, 03:00'te yayınlanan Tekrar Programlar isimli program başlayana kadar devam edecek.

24 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 00:20'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Hacı Bayram Veli filmi yayını başlayacaktır.