Hababam Sınıfı Yaz Oyunları

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hababam Sınıfı Yaz Oyunları, 19 Temmuz 2022 Salı günü ekrana geliyor. Hababam Sınıfı Yaz Oyunları programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Özel Çamlıca Lisesi öğrencileri Kıbrıs'ta düzenlenen geleneksel liselerarası yaz oyunlarına katılmaya hak kazanır. Okulun sahibi olan Pinti Lütfullah, yarışmaya katılacak öğrencileri fen bölümünden seçmeye karar verir. Hababam Sınıfı, seçilen dört öğrencinin kim olduğunu öğrendiklerinde vakit kaybetmeden bir plan yapar. Kıbrıs'a gidileceği gün, seçilen dört öğrenci yerine uçakta Yakışıklı, Racon, Format ve Dede Kıbrıs bulunur. Yarışma ile ilgilenmeyen ekibin tek amacı güzel bir tatil geçirebilmektir. Ancak bu yarışma Hababam'ın arkadaşlığın ve birlik olmanın ne demek olduğunu anlamalarını sağlar.

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları, Kanal D'de yayınlanan ve 19 Temmuz 2022 Salı günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

19 Temmuz 2022 Salı günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi yayını başlayacaktır.