Güzel İkili

TV8'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Güzel İkili, 27 Mart 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Güzel İkili programını saat 15:00'te TV8'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TV8 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir mafya babasının yanında tahsilat işlerine bakan Tahsin, içinde bulunduğu pis işleri bırakıp hayalindeki büfeyi açmaya karar vermiştir. Onu hali hazırda büfesi olan biri zanneden nişanlısı Melike ile evlenip daha düzenli bir hayat kuracaktır. Patronları Kınalı ve Duble onu bir şartla serbest bırakacaklardır: Son bir tahsilat daha yapacaktır. İşini beklenenin aksine kendine has farklı bir tarzda yapan Tahsin, silah kullanmadan son tahsilatını da gerçekleştirir. Ne var ki bu da yeterli olmayacaktır. Çünkü patronlarının hayat memat meselesi olarak görüp bekledikleri bir çanta esrarengiz bir şekilde kaybolmuştur. Tahsin bu çantayı bulup getirmezse onu rahat bırakmamakla tehdit ederler.

Güzel İkili, TV8'de yayınlanan ve 27 Mart 2022 Pazar günü saat 13:00'te başlayan Survivor Panorama isimli programdan sonra saat 15:00'te başlayacak.

Güzel İkili programının yayını, 17:45'te yayınlanan Survivor All Star 2022 isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

27 Mart 2022 Pazar günü saat 15:00'te TV8'de hangi program yayınlanacak?

Güzel İkili filmi yayını başlayacaktır.