Güzel Günler

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Güzel Günler, 27 Kasım 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Güzel Günler programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Selma’nın Van’a dönüş yolunda aldığı sürpriz telefon onu önemli bir tercih yapmaya zorlar. Mihran’ın Alya’yla barışmasını kutlamak için kahvaltıda buluşan ev halkı Selma’dan gelen haberle karışır. Selma, İstanbul’da yeniden ayaklarının üzerinde durmaya çabalarken Kıymet, Hakim’i belediyeye şikâyet ederek hem kendisinin, hem de Hakim’in başına iş açacak komik olaylar zincirinin başlamasına neden olur. Minik Leylim’in ortadan kaybolmasıyla Altan, Atakan, Füsun, Feyyaz, Kıymet ve hatta Hakim’in yolları kesişir. Küçük Ninja Leylim’in peşindeki Mihran ve Selma kendilerine itiraf edemeseler de giderek yakınlaşmaktadır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Güzel Günler, Show TV'de yayınlanan ve 27 Kasım 2022 Pazar günü saat 18:25'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Güzel Günler programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

27 Kasım 2022 Pazar günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Güzel Günler dizisi yayını başlayacaktır.