Güzel Günler

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Güzel Günler, 20 Kasım 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Güzel Günler programını saat 20:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Selma’nın gelişiyle zor durumda kalan Mihran, nişanlısı Alya’ya gerçeği itiraf etmek zorunda kalır. İstanbul’da umduğunu bulamayan Selma, kardeşiyle ayakta kalabilmenin yollarını arar. Bu sırada arkadaş olduğu Altan’ın başının derde girmesiyle İstanbul’un karanlık yüzüyle tanışır. Evin ortanca kızı Füsun da iki arkadaşa yardım edip, Leylim’i saklamaya çalışırken evin içinde komik bir köşe kapmaca yaşanacaktır. Kıymet bir yandan çocukların peşinde koşarken, bir yandan da Hakim’le yarışabilmek için kendini internette, hiç olmadık bir maceranın içinde bulur.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Güzel Günler, Show TV'de yayınlanan ve 20 Kasım 2022 Pazar günü saat 18:25'te başlayan Show Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Güzel Günler programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

20 Kasım 2022 Pazar günü saat 20:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Güzel Günler dizisi yayını başlayacaktır.

Show TV (20.11.2022)
02:30
07:00